Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

24 Ağustos Fenerbahçe Vardar maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Vardar'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçta Vardar'ı Kadıköy'de Ülker Stadı'nda ağırlayacak. Fenerbahçe, Vardar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-24 11:25:04

24 Ağustos Fenerbahçe Vardar maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Vardar'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçta Vardar'ı Kadıköy'de Ülker Stadı'nda ağırlayacak.UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk turunda Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe evinde oynayacağı ikinci maçta Vardar'ı yenmek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe Vardar'ı yenerek taraftarının gönlünü almak ve ligdeki kötü performası tersine çevirmeye gayret edecek.

GUİLİANO VE GOMEZ YOK

Fenerbahçe ve Vardar arasında oynanan ilk maçta sarı kart gören Josef de Souza ve Guiliano bu karşılaşmada forma giymeyecek.Vardar'da ise önceki maçta kırmızı kart gören oyuncu Boban Grncarov, mücadele de yer alamayacak.

FENERBAHÇE-VARDAR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Vardar 24 Ağustos Perşembe günü karşılaşacak. Mücadele, D-SMART'ın SMART SPORTS kanalında ekrana gelecek.

FENERBAHÇE- VARDAR MAÇINI KİM YÖNETECEK?

Fenerbahçe'nin Vardar ile oynayacağı UEFA AVrupa Ligi play-off mücadelesini Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek. Stefanski'nin yardımcıları aynı ülkeden Marcin Boniek, Dawid Igor Golis yapacak. Dördünce hakem ise Zbigniew Dobry olacak.

 

 

Haber Ara