Dolar

32,2481

Euro

34,6743

Altın

2.394,06

Bist

10.247,75

Sen kimsin çocuk?

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-27 19:05:27

Sen kimsin çocuk?

Ölümlerden zevk alan kahrolası bir sefil siyaset var karşımızda. İnançsız, kültür yoksunu, insan haklarından habersiz ve tarih bilinci olmayan bir cahil, sözümona benim adıma siyaset yapıyormuş(!)

Cahillerle, kan ticaretiyle uğraşanlarla benim işim olmaz ki, benim adım Müslüman sense ateistlerle beraber bir Baas diktatörlüğü hayali içinde, utanmadan Kürdün varlığını yok ediyorsun!

Sur'da, Cizre'de, Silopi'de, Bitlis'te, Nusaybin'de, Dargeçit'te!...

Her gün hava raporları okunur gibi, yerlerde serili kandırılmış Kürd çocuklarının cansız bedenleri sayıları verilir. Utanmıyor musun?

Sur'da 40, Cizre'de 145, Silopi'de 11, Dargeçit'te 18, Nusaybin'de 3 ve Bitlis'te 4 ölü var morglarda, çocukların yok bunların içinde, akrabaların, kardeşin hiç ama hiç kimsen yok bunların arasında!...

Dün Silvan'daydın ne halt ettin?

Yaktığın, yıktığın evlerden, iş yerlerinden, sokaklardan orada yaşayan çocukların çocukluk hatıralarını katleden katil, söyle ne halt ettin? Çoğu sefil olan Kürdün bedduasını aldın.

Göç ettiler, diyarlarından, göç ettiler bu kış ortası doğup büyüdükleri yerlerden. Yaktığın mabetlerin camilerin kuranların ateşinin bu kışın haçlıları ısıtacağını mı sandın?

Sahi kimsin sen haddini bilmeyen dünkü çocuk? Zıpırı hoyrat ve bir hiç olan sen, geldiği yerde dünya görmemişler gibi şeytanın her buyruğunu kendine emir sayan, kötülükler anıldığında ilk akla gelen, ilk hatırlanan.

Jön Kürd mü diyeyim, beyaz Kürd mü diyeyim, yoksa literatürümüzde geçerli Cehş mi diyeyim sana? Cehş dedim ya bunu daha çok hak ediyorsun bunu bil. Çünkü sen sözde ait olduğun halkını katlediyorsun!.. Çünkü sen inançtan, İslam'dan uzak bir barbarsın!..

Cehş olmasan Kürd çocuklarının ölümlerine meydan vermezdin, cehş olmasaydın, Müslüman Kürdler adına ateistlerle iş kurmazdın, cehş olmasan Kürdün sahip olduğu kültürünü, geleneğini, namus değerlerini, şerefini, haysiyetini ayaklar altına almak için ihanetler içinde olmazdın!...

Sahi sen kimsin çocuk? Masum maskesi arkasında zalim ruhlu kan emici bir vampir misin yoksa?

Dün Diyarbekir meydanında sana seslenen Metin Oktay'ı dinledin mi? Hani kardeşi dağda öldürülen, hani kendisi de terör örgütü, PKK'li olmasından dolayı 15 yıl cezaevinde yatarak inandığı Kürdlüğünden dolayı diyet ödeyen Kürdü dinledin mi?

Çocuğunun gittiği okulunu yakmışlar diye, feryat ediyordu. Senin çocukların için böyle bir feryadın neden yok? Neden senin çocukların okula giderken, onunki okulu yandığı için gidemiyordu diye. Senin günümüzde ki zulmünü ne de güzel özetlemiş ve korkusuz bir şekilde meydan okurcasına haykırıyordu!..

Diyet ödemiş bir babanın o haykırışı biliyor musun? Sonun başlangıcını haber veriyor ha!...

Biliyor musun volkan püskürtmeden ve lavlarını salıp ortalığı kasıp kavurmadan önce, bir dağın verdiği o oğultu misali ilk işaretlerden biridir. Onun gibi onbinler patladığında, kaçacak bir deliğin, sığınacak bir barınağın, gideceğin bir yer bulamayacaksın!...

 

Haber Ara