Dolar

32,5723

Euro

34,9777

Altın

2.460,03

Bist

9.887,87

'Projelerimiz yatırımcıları cezbediyor'

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, yabancı yatırımcıların Türkiye ekonomisine ve Türk gayrimenkul sektörüne güveninin devam ettiğini belirtti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-16 19:44:52

'Projelerimiz yatırımcıları cezbediyor'

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, yabancı yatırımcıların Türkiye ekonomisine ve Türk gayrimenkul sektörüne güveninin devam ettiğini belirterek, bunu satış rakamlarına gördüklerini söyledi.

TÜİK tarafından açıklanan şubat ayıyabancılara konut satışlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Babacan,yabancı yatırımcının ağırlıklı olarak tamamlanmış, tapusu verilen ve teslimi yapılan konutları tercih ettiğini dile getiren Babacan, projelerine yönelik taleplerden bunun çok net görüldüğünü anlattı.

Babacan, "Satışı süren Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerimiz, bu yöndeki beklentilerin yanı sıra sunduğu prestijle ve cazip kampanyalarıyla da yatırımcıları cezbediyor. Yabancı yatırımcı, üst düzey konfor ve kazançlı yatırım sunan prestijli konut projelerine yöneldiği için temaslarımız, hızla satışa dönüşüyor." ifadelerini kullandı.

Haber Ara