Dolar

32,5529

Euro

34,9639

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

Prens Philip neden öldü? Edinburg Dükü Philip'in ölüm nedeni ne?

Prens Philip neden öldü? Edinburg Dükü Philip'in ölümü başta Kraliyet ailesi olmak üzere sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Peki ama Prens Philip'in ölüm nedeni ne? Philip'in hastalığı var mıydı, sağlık durumu nasıldı? İşte merak Prens Philip'in son durumu ve ölümüne ilişkin merak edilen detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-09 15:52:31

Prens Philip neden öldü? Edinburg Dükü Philip'in ölüm nedeni ne?

Prens Philip neden öldü? Edinburg Dükü Philip'in ölümü başta Kraliyet ailesi olmak üzere sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Peki ama Prens Philip'in ölüm nedeni ne? Philip'in hastalığı var mıydı, sağlık durumu nasıldı? İşte merak Prens Philip'in son durumu ve ölümüne ilişkin merak edilen detaylar... Prens Philip neden öldü?

Bir süredir tedavisi devam eden Prens Philip için "Majesteleri Kraliçe, çok sevdiği eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in ölümünü derin bir acıyla duyuruyor. Majesteleri, bugün Windsor Kalesi'nde huzurlu bir şekilde hayata gözlerini yumdu. Detaylı açıklamalar daha sonra yapılacak." mesajını paylaştı. 

prens philip ölüm mesajı

Prens Philip'in hastaneden çıktıktan sonraki görüntüsü herkesi şok etmişti. Uzun süredir kalp tedavisi gören Philip'in ölüm nedeni henüz açıklanmadı fakat tedavi gördüğü kalp rahatsızlığı dolayısıyla ölmüş olabileceği gündemde yer alıyor.

 

Haber Ara