Dolar

32,4309

Euro

34,7557

Altın

2.432,74

Bist

10.082,77

Varank'tan Gül'ün eski danışmanına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank, Gül'ün eski danışmanı Sever'e yanıt verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-10 05:05:10

Varank'tan Gül'ün eski danışmanına yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başdanışmanı Ahmet Sever'e “Aktrolleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank yönetiyor” sözlerinden dolayı dava açmaya hazırlandığını Micro Blog Sitesi Twitter'dan duyurdu. 

Cumhuriyet'ten Selin Ongun'a konuşan Sever, sosyal medyada aktiflikleriyle tanınan AkTroller'in Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank tarafından yönetildiğini belirtmişti. Erdoğan'ın güce ve yetkiye doymadığına dikkat çeken Sever, Cumhurbaşkanı'nın planının "Tek adamlığı sonuna kadar götürmek. Tek adamlığını her alanda tamamen ete kemiğe büründürmek" olduğunu vurgulamıştı.

Varank, Sever'in bu ifadeleri üzerine Twitter'daki hesabından avukatların gerekli işlemleri başlattığını yazdı. Varank'ın paylaştığı iki belgeden birinin Cumhuriyet'e gönderilen bir tekzip, diğerinin de söyleşiyi yapan Selin Ongun'a karşı suç duyurusu olduğu görüldü.

Varank'ın mesajları şöyle: 

- Bugün bana iftira atan Cumhuriyet Gazetesi paçavrası ve Ahmet Sever hakkında avukatlarım gerekli başvuruları yapıyor.

- Cumhuriyet Gazetesi ve Ahmet Sever iftiralarını mahkemede ispat ile mükellefler, ya da müfterilikleri tescillenmiş olacak. Hodri Meydan!

 

Haber Ara