Dolar

32,1959

Euro

35,0440

Altın

2.458,34

Bist

10.205,96

Saadet’ten CHP’ye yalanlama!

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, “ÖDP'den Saadet Partisi'ne kadar geniş bir yelpazede yalnızca adalet isteyen herkes burada olacak” açıklamasını yaparken; Saadet Partisi’nden yalanlama geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-06 22:45:06

Saadet’ten CHP’ye yalanlama!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat'ın, bu sabah yaptığı 9 Temmuz Pazar günü Maltepe'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı mitinge Saadet Partisi'nin de katılacağını açıklaması yalanlandı. Canpolat, 'ÖDP'den Saadet Partisi'ne kadar geniş bir yelpazede yalnızca adalet isteyen herkes burada olacak' dedi. Ancak, Saadet Partisi, haberi yalanladı.

“AÇIKLAMA GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı basın yayın organlarında CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın, Maltepe'de yapacakları mitinge katılacaklar ile ilgili olarak 'Mitinge Saadet Partisi de katılacak' şeklinde bir açıklaması olduğu görülüyor. Bu açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Saadet Partimizin söz konusu mitinge katılım konusunda alınmış bir kararı ve herhangi bir açıklaması olmamıştır.  Konuyla ilgili Genel Merkezimizin açıklamaları dışında herhangi bir beyana itibar edilmemesi hususunda gerek basının, gerekse kamuoyunun hassasiyeti önemlidir."

HDP'den yapılan açıklamada, mitinge katılım sağlanacağı belirtilmişti.

Haber Ara