Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Meral Akşener: Erdoğan'a soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener 'Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor. Sayın Erdoğan'a soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak? Kimse sormayı akıl etmemiş ben sormaya devam edeceğim' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-11 07:53:28

Meral Akşener: Erdoğan'a soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener İzmir Bergama'da konuştu.

"Her yıl 50 milyar dolarlık yatırım yapacağız. Gençlere iş, istihdam yaratacağız, diyorum. Gençlere iş vermek bir devletin görevidir. Devlet çocuğuna iş verene kadar anasının, babasının, arkadaşının önünde çocuğun boynunu eğemez diyoruz. 500'er TL vereceğiz. 'Kaynak nerede' diye yarım metre hopluyorlar.Türkiye'nin kaynağı var, hırsızların cebinde o kaynaklar. 453 milyar dolar borçlandılar. 2 trilyon dolar cebinizden para topladılar. Cebinize ne girdi, oğlunuz iş mi buldu, çocuğunuz tayin mi oldu? 'Çok pahalıya üretiyormuşsunuz.' Öyle diyorlar. Şehir hastaneleri yapıldı yandaş müteahhite verildi. Erdoğan bir TV'de dedi ki, hastaneler müşterilerle dolacak. Siz hastalanın ki yandaşın cebi dolsun. Köprüler, tüp geçitler, hepsi yandaş müteahhitin."

"Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor. Sayın Erdoğan'a soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak? Kimse sormayı akıl etmemiş ben sormaya devam edeceğim. Çılgın projelerin sonuncusunu açıkladı. Adam kıraathane yapıyor, kıraathane. Yazıklar olsun, devlet kıraathane yapar mı?"

 

Haber Ara