Dolar

44,0680

Euro

51,2016

Altın

7.301,96

Bist

12.792,81

Kurtulmuş: Hain saldırıyı lanetliyorum

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Diyarbakır'da gerçekleştirilen saldırı sert bir dille kınadı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-14 10:25:14

Kurtulmuş: Hain saldırıyı lanetliyorum

AA'nın haberine göre, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Diyarbakır'da gece yarısı meydana gelen hain saldırıyı lanetliyorum. Emniyet Amirliği ve emniyet mensuplarının ailelerinin bulunduğu lojmanlara düzenlenen bu terör saldırısı kalleşçedir" ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Diyarbakır'da gece yarısı meydana gelen hain saldırıyı lanetlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Emniyet Amirliği ve Emniyet mensuplarının ailelerinin bulunduğu lojmanlara düzenlenen bu terör saldırısı kalleşçedir. Bu hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Hain saldırıda yaralanan ve tedavileri süren yaralı emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara