Dolar

42,7236

Euro

50,1230

Altın

5.930,55

Bist

11.279,00

Demirtaş'tan başkanlık sistemi açıklaması

Selahattin Demirtaş, dün akşam Ankara’da farklı ülkelerin büyükelçileri ve temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda başkanlık sistemi ile ilgili konuştuğu öğrenildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-21 11:50:56

Demirtaş'tan başkanlık sistemi açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 3 saat süren basına kapalı toplantıda, geçirdiği sinüzit ameliyatı nedeniyle çok konuşamadığı öğrenildi.

Toplantıda, Doğu'da yaşanan olaylara ilişkin bilgilendirmeyi DBP ve HDK temsilcilerinin yaptığı, Demirtaş'ın ara ara kısık sesle katkıda bulunduğu öğrenildi.

"BAŞKANLIĞA DEĞİL TEK ADAMLIĞA KARŞIYIZ"

Görüşmede, büyükelçilerin “Başkanlık sistemine olumlu bakıp bakmadıklarına yönelik sorusu” öne çıktı.

Demirtaş'ın ise başkanlık sisteminin tartışılmasına karşı olmadıkları, ancak tek adamlığa karşı olduklarını ifade ettiği öğrenildi. Habertürk'ün haberine göre, Demirtaş, 17 Kasım'da geçirdiği ameliyatın ardından, ilk kez bir toplantıya katılmış oldu. 

 
 
 
 
 
metin acar
Yalan ve kıvırmalara karnımız tok ve midemiz bulanıyor Şimdilerde AKP den koparacakları ve ülkeyi bölmeye taşıyacağını hayal ettikleri tavizler için başkanlığı bir takas aracı yapmak istiyorlar Tek adamlığa karşılarmış da kıvırmasını bu millete yediremezlerSeni başkan yaptırmayacağız diye bas bas bağıranlar a sesleniyoruz BU VATANI BÖLDÜRMEYECEĞİZ ,GÜNEYDOĞU BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN DEDRTMEYECEĞİZ

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara