Dolar

32,2745

Euro

34,8361

Altın

2.412,51

Bist

10.276,40

CHP’nin ‘FETÖ’ raporu balon çıktı

Meclis FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı rapora CHP 300 sayfalık şerh koydu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-13 08:25:24

CHP’nin ‘FETÖ’ raporu balon çıktı

 Ancak komisyonun CHP'li üyelerinin dün basın toplantısıyla açıkladıkları 300 sayfalık o raporda CHP'nin iddialarını destekleyecek bilgi ve belgelerin yer almadığı görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASINI DESTEKLEYEN BİLGİLER YOK

Meclis FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, geçtiğimiz günlerde çalışmalarını bitirip raporunu kamuoyuyla paylaşırken, 'kontrollü darbe' iddiasında bulunan CHP de, rapora 300 sayfalık muhalefet şerhi koydu. Komisyonun CHP'li üyeleri Aykut Erdoğdu, Aytun Çıray, Sezgin Tanrıkulu ve Zeynel Emre, raporu dün düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladı. Ancak 300 sayfalık o rapor fos çıktı. "Kontrollü darbe" iddiasını destekleyecek bilgi ve belgelere raporunda yer veremeyen ve iddiasını yinelemekten öteye geçemeyen CHP'nin raporunda beklentilerin aksine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği "İktidarda 120 ila 180 arasında ByLock'çu olduğu" iddiasını destekleyecek bilgiler de yer almadı.

MHP: CHP İŞİ SULANDIRIYOR

MHP de komisyona hazırladığı muhalefet şerhini içeren raporunu sundu. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" iddialarına tepki göstererek "Kontrollü darbe diyerek, bunu küçük görüp sulandırmamak gerekir. Ciddiyetle mücadele edilmeli" diye konuştu.

Sabah

Haber Ara