Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Bakan Ramazanoğlu: Devletin şefkatli eli vatandaşların üzerinde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, 'Devletin şefkatli eli vatandaşların üzerinde' mesajını verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-09 04:39:51

Bakan Ramazanoğlu: Devletin şefkatli eli vatandaşların üzerinde

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu (Denizli Platformu) tarafından Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci onuruna düzenlenen yemekte konuşma yaptı.

AK Parti kadrolarının seçim vaatlerinin yerine getirmek için büyük çaba gösterdiğini vurgulayan Ramazanoğlu, "AK Parti'nin bakanları, koşuşturarak bu icraatları yerine getiriyor, geceler gündüzler birbirine karışarak. Hizmet ancak böyle oluyor. AK Parti kadroları, kendimizle yarışarak, kendi hedeflerimizi kendimiz aşarak ilerlemeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Ramazanoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde PKK'ya yönelik emniyet güçlerinin yürüttüğü operasyonlara değinerek, bölgenin örgüt tarafından ateş çemberine alınmak istendiğini ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bölgede önemli çalışmalar yaptığına işaret eden Ramazanoğlu, şunları kaydetti:

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak, ne yapmamız gerekiyorsa, devletin şefkat elinin nerede olması gerekiyorsa biz orada varız. 4 ilimiz, 12 ilçemizde şu anda olağanüstü bir durumda devam eden o pozisyonda, o şartlar içerisinde hiçbir vatandaşımızın ne karnı aç, ne de sırtında benim giyeceğim yok diye bir derdi yok. Yiyecekleri, giyecekleri, barınmaları, ısınmaları ve emniyetleri çoluk çocuk kadın, hepsi devletin o şefkat elinin üzerinde. Her gün bu 4 ilimiz, 12 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını kontrol etmeden, oradaki vali ve kaymakamlarla son konuşmaları yapmadan bakanlıktan ayrılmıyorum. Diyorum ki 'Her şey tamam mı? Şu anda hiçbir ihtiyaç yok mu?' (Evet) dendiğinde o gün öyle ayrılıyorum."

Haber Ara