Dolar

32,5748

Euro

34,9587

Altın

2.444,52

Bist

9.716,77

Payitaht 'Abdülhamid' yeni bölüm neler olacak?

Payitaht Abdülhamid bugün yeni bölümüyle ekranlarda olacak. İşte yeni bölümle ilgili tüm detaylar

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 08:51:19

Payitaht 'Abdülhamid' yeni bölüm neler olacak?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Ekranların sevilen dizisi Payitaht 'Abdülhamid' bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm fragmanında ise izleyicileri heyecanlı dakikalar bekliyor.

paaaaaaa

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sultan Abdülhamid sarayında Parvus'u ağırlıyor. Ancak henüz Parvus'un düşmanı olduğunu bilmemektedir. Murat ve Söğütlü ise petrol haritalarını Payitahta getirir.Ajanlar hala Payitahtta bulunmaktadır. Murad ajanların yerini bulmak için kitaplardaki şifreyi çözmeye çalışır. Bu sırada Ahsen'le karşılaşır ve ondan etkilenir.  Abdülhamid'in emriyle Saraya çağrılan Selim Paşa, sarayda dengelerin yeniden kurulmasına yardımcı olur. Selim Paşa'nın gelişi, hem haremde, hem de mabeyinde tartışmalara neden olur. Mahmud Paşa Saraya geri dönmek ve gücüne tekrar kavuşmak için yeni bir oyunun içine giriyor. Seniha Sultan, oğlu için mecburen Mahmud Paşa'nın istediklerini yerine getiriyor. Abdülhamid düşmanlarının kendisine karşı harekete geçmek üzere ittifak yapacağı bilgisini alır ama toplantı yerleri bilinmemektedir. 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Osmanlı Ordusu Yunanlıları savaş meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştı. Hatice ve Naime Sultanlar ise endişe içindeydiler. Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturmuştu. Sefirlerin amacı ise Abdülhamid'i masada oyuna getirip yenmekti. sultan Abdülhamid'in etrafı düşmanlarla çevrilmişti. 

Haber Ara