Dolar

32,5529

Euro

34,9639

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

Özbek'ten Ibrahimovic sözü

Taraftarların Süper Kupa finalinde çılgınca 'Ibrahimovic' diye tempo tutması, başkan Dursun Özbek'i çok etkiledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-10 09:57:51

Özbek'ten Ibrahimovic sözü

Fotomaç'ın haberine göre, G.Saray'da taraftarların transferi için kampanya başlattığı Zlatan İbrahimovic için ilk resmi adımlar nihayet atılıyor. Başkan Dursun Özbek, yüksek maliyeti nedeniyle olumsuz baktığı Boşnak asıllı İsveçli yıldızın transferine camiadan gelen baskılar nedeniyle olumlu bakmaya başladı. En son Süper Kupa seremonisinden önce tribünlerin, "Taraftar çıldırdı, transfer bekliyor. Oooo... İbrahimovic..." diye uzun süre çılgınca tempo tutması, Galatasaray başkanını çok etkiledi. Taraftarın bu çağrısına, törende hazır bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören de şahit oldu. Demirören'in "Başkan, senden İbrahimovic'i istiyorlar" dediği Özbek, "Transferler için kaynak arayışlarımız sürüyor" yanıtını verdi.

İLK KEZ BU KADAR YAKLAŞTI

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun maçtan sonra kameralar önünde, "İbra gelirse hayır demeyiz" diyerek başkana adeta çağrıda bulunması fitili iyice ateşledi. Üç kupanın coşturduğu başkan Özbek'in, "Durun bakalım alabilir miyiz" diyerek ilk kez İbrahimovic'in transferinden ciddi şekilde söz etmeye başladığı belirtildi. Başkana yakın çevreler, 15 Ağustos'ta UEFA ile yapılacak finansal fair play toplantısından olumlu bir karar çıkması halinde Zlatan İbrahimovic için PSG ile masaya oturulacağını, 33 yaşındaki yıldızla da temas kurulacağını bildirdiler. Milan'ın da transferi için uygun koşulları beklediği İbrahimovic, G.Saray'a belki de ilk kez bu kadar yaklaştı.

BURAK'IN DA ETKİSİ VAR

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, canlı yayında İbrahimovic'i istediğini açıkça ilan etmesindeki en büyük neden, Burak Yılmaz'ın usandıran tavırları oldu. Burak'ın son olarak Bursaspor'la oynanan Süper Kupa finalinde oyundan alınırken sergilediği tutum, Hamzaoğlu'nu iyice çileden çıkardı. Başarılı çalıştırıcının, İbra'yı bu kez daha çok istediği, bunu başkan Dursun Özbek'e özellikle duyurduğu vurgulandı. Eğer İbrahimovic transferinde somut bir ilerleme kaydedilirse, kaynak oluşturma adına Lazio ve Roma'nın talip olduğu Burak'ın satılması fikri daha da olgunlaşacak.

Haber Ara