Dolar

32,5737

Euro

34,9499

Altın

2.445,59

Bist

9.716,77

Osmanlı galibiyetle tanıştı!

Süper Lig'in açılış maçında Eskişehirspor evinde Osmanlıspor ile karşılaştı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 21:17:58

Osmanlı galibiyetle tanıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Eskişehirspor , Osmanlıspor'u ağırladı.

Maça etkili başlayan takım ev sahibi Eskişehirspor oldu.Kanatlardan etkili olmaya çalşan ev sahibi ekip 11. dakikada gole çok yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Engin sert bir şut çıkardı ancak top direkten döndü . Konuk Osmanlıspor'un 19. dakikada kullandığı korner vuruşunda defanstan dönen topu Tiago Pinto göğüsü ile kontrol ettikten sonra güzel bir vuruşla ağlara gönderdi. Osmanlıspor bu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi skoru eşitlemek istesede etkili olamadı.

Osmanlıspor'un 31. dakikada sağ kanattan geliştiridiği atakta Vrsajeviç'in ortasında altı pasın içerisinde topla buluşan Serdar Deliktaş iyi bir vuruşla topu ağralara göndererek durumu 2-0 yapan golü kaydetti. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıya Eskişehir takımı daha hızlı başlayan taraf oldu. Ev sahibi ekip gol bulmak adına ataklarını sıklaştırırken, Osmanlıspor bu dakikalarda skoru korumak için daha temkinli oynayan taraf oldu. Eskişehirspor geştirdiği ataklardan sonuç alamazken mücadele 2-0 Osmanlıspor üstünlüğü ile sonra erdi.

Bu sonuçlarda Eskişehirspor 4 puanda kalarak son sırada yer alırken, konuk ekip Osmanlıspor puanını 14 puana çıkararak maç fazlasıyla 9. sıraya yükseldi.

Lig'in 12. haftasında Eskişehir, Torku Konya deplasmanına konuk olurken, Osmanlıspor evinde Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Haber Ara