Dolar

32,5816

Euro

35,0157

Altın

2.461,25

Bist

9.906,49

Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Üç ayı aşkın süredir koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Twitter hesabından videolu bir mesaj yayınlayarak sağlık durumunun iyi olduğu söyledi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-02 15:17:37

Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Hemşehrilerini hayatının en özel ve en anlamlı "merhabasıyla" selamladığını dile getiren Böcek, "Kısa bir fizik tedavi sonrasında, en kısa sürede aşık olduğum Antalya'ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Öncelikle sağlığımın iyi olduğunu, kendimi çok iyi hissettiğimi belirtmek istiyorum. Dualarınızla desteklerinizle zor günleri geride bırakmayı başardım." ifadelerini kullandı.

muhittin-bocek-korona-mi-oldu-muhittin-bocek-in-13587721_2833_m

"Yakında taburcu olacak"

Hastanede kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Böcek, "Hastanede ziyaretime gelerek beni yalnız bırakmayan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, bu zorlu süreci atlatmama katkı koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, süreci yakından takip edip, sürekli bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'e, Türkiye'nin dört bir yanından arayıp soran, moral veren tüm milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, dostlarımız, ailem, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Muhittin Böcek'i tedavisinde bulunan Prof. Dr. Murat Yılmaz ise tedavi sürecini NTV'ye anlattı.

Yılmaz, Böcek'in uyandırıldıktan sonra söylediği ilk şeyin 'sizi seviyorum' olduğunu söyledi. Böcek'in şu anki sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Yılmaz, ''Sizden bizden bir farkı yok. Kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor. Ancak kısa sürelik bir fizik tedaviye ihtiyacı olacak. Yakında da taburcu olacak, artık bize ihtiyacı kalmadı diyebiliriz'' dedi.

Haber Ara