Dolar

32,2055

Euro

34,7201

Altın

2.450,92

Bist

10.218,58

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı

Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından vatandaşları uyardı. Şen, önümüzdeki hafta ortasında batı bölgelerinde çok kuvvetli yağışların beklendiğini söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-13 16:32:22

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı

Türkiye Eylül ayında, mevsim normallerinin 10 derece üzerinde sıcaklık yaşanıyor. Sosyal medya hesabından hafta sonunda havanın daha da ısınacağını söyleyen Prof. Dr. Orhan Şen de önümüzdeki hafta ortasında batı bölgelerinde çok kuvvetli yağışların beklendiğini söyleyerek uyardı.

Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu tahminine göre önümüzdeki hafta ortasına kadar sıcak hava etkisini sürdürecek. Hafta ortasından itibaren bazı bölgelerde yağış bekleniyor.

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen de Twitter'dan önümüzdeki 6 gün için yüksek sıcaklık uyarısı yaptı.

Hafta sonundan itibaren havaların daha da ısınacağını belirten Şen, ''Önümüzdeki hafta ortasında çok kuvvetli yağışlar batı bölgelerini etkileyebilir. Doğal afete dönüşmemesi için şimdiden düşünülmeli'' diyerek uyardı.

 

uayyy

Haber Ara