Dolar

32,5687

Euro

34,9965

Altın

2.460,92

Bist

9.897,75

Lise 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak? Lise ikinci dönem sınav konuları neler?

Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla birinci dönem sınavlarını tamamladı. Öğrenciler şimdi de Lise 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor. Peki ilkokul, ortaokul ve lise ikinci dönem 1. sınavları ne zaman başlayacak? Lise ikinci dönem sınav tarihleri ne zaman? Lise 12. sınıf öğrencilerinin 2. dönem sınavı için önünde çok uzun bir süre bulunmuyor. Sınavları iyi bir puanla geçmek isteyen öğrenciler ve veliler 12. sınıf lise ikinci dönem sınav konuları neler? sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İşte lise 2. dönem sınav konuları.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-21 15:37:20

Lise 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak? Lise ikinci dönem sınav konuları neler?

Milyonlarca lise öğrencisi kadameli normalleme ile birlikte okullarına kavuştu. Lise 12. sınıf öprencileri de okullarında yüz yüze ders görmeye başladı. Lise 1. dönem sınavları geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve öğrenciler şimdiden 2. dönem sınavlarına hazırlanmaya başladı. Peki 12. sınıf lise 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak? Binlerce lise öğrencisi şu sıralar sınav tarihlerinin merak ediyor. Lise ikinci dönem sınav tarihleri MEB tarafından açıklandı. Sıanvdan iyi bir puan almak isteyen ve üniversite yarışında rakiplerinini önüne geçmek isteyen öğrenciler de lise ikinci dönem sınav konularını şimdiden araştırmaya başladı. Peki 12. sınıf lise ikinci dönem sınav konuları neler? Lise sıanav konuları belli oldu mu? 

İLKOKUL- ORTAOKUL- LİSE 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere gönderilen yazıda, ilkokul ve ortaokul kurumlarında yüz yüze eğitimle ilgili detaylara yer verildi. Lise 12. sınıf 2. dönem sınav tarihi belli oldu. Öğrenciler şimdiden lise ikinci dönem sınavları için kolları sıvadı. Binlerce lise öğrencisi ilk sınavların geride kalmasıyla Lise 2. dönem sınavı ne zaman yapılacak? sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İşte lise lise 2. dönem birinci sınav tarihleri;

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem sınavlarını bitirmiş ve sisteme girmiş okullar için 2. dönem sınav tarihleri belli oldu. İkinci dönem birinci sınavların 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak.

LİSE 2. DÖNEM SINAV KONULARI NELER?

Lise ikinci dönem sınav konularına dair henüz net bir açıklama yok ancak sınavların Kasım- Nisan arasındaki konuları kapsaması bekleniyor. 

Lise-ikincİ-dönem-sınav-konuları

LİSE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Lise 1. dönem sınavları işlemleri tamamlanmak üzere. 1. dönem sınav sonuçları 26 Mart Cuma gününe, sorumluluk sınavlarına ilişkin tüm iş ve işlemler ise 31 Mart Çarşamba gününe kadar e-Okul sistemine işlenerek tamamlanacak. Öğrenciler 1. dönem sınavlarına ilişkin tüm notlarını 31 Mart'tan sonra öğrenebilecek. 

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açık Öğretim Lisesi öğrencileri de ikinnci dönem sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınavları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Açık Öğretim Okulları sınavlarımızı çevrim içi ortamda gerçekleştireceğiz. I. Dönem sınavları, 25 Şubat 2021'de, II. Dönem sınavları, 25 Mart'ta başlayacak. Sınavlar, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyorum."

AÖL 2. DÖNEM KAYITLARI OTOMATİK Mİ YAPILACAK?

AÖL öğrencilerinin 2. dönem için kayıt yenilemesine gerek yok.  2.Dönem Sınavları için kayıt yenileme işlemleri otomatik olarak yapılacaktır.

Haber Ara