Dolar

32,2638

Euro

34,7606

Altın

2.400,87

Bist

10.167,09

'Kuş Misali' ile Güçlü Kadınların Hikayesi Tiyatro Severlerle Buluşuyor

Kadına şiddetin konu alındığı, başrolünde ünlü Gastronomi Araştırmacısı Şefika Günyel ve Ayşegül Başkan’ın yer aldığı 'Kuş Misali' adlı tiyatro oyunu, Kadıköy Yeldeğirmeni'nde sahne alıyor. Tiyatro Dellarte'nin ev sahipliği yaptığı bu etkileyici yapıt, seyircilere unutulmaz bir hikaye sunmayı hedefliyor.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-02 17:19:30

İki Farklı Kadın, İki Farklı Hayat, Ortak Noktaları Yalnızlık!

Başarılı bir gastronomi araştırmacısı olan Şefika Günyel'in yaşamından esinlenen "Kus Misali," Ayşegül Başkan ile birlikte sahne alarak izleyicilere kadınların içsel gücünü ve yaşadıkları zorlukları etkileyici bir dille aktarıyor. Hikaye, kadınların karşılaştığı çeşitli zorlukları ve duygusal iniş çıkışları işlerken, seyirciyi düşünmeye, hissetmeye ve bir araya gelmeye davet ediyor.

Detaylar ve Bilet Bilgileri

Oyunun yazarı ve yönetmeni Serkan Ateş, yardımcı yönetmen Arda Akoğul, başrol oyuncuları Ayşegül Başkan ve Şefika Günyel. Dekor Ozan Tekcan, kostüm Dell'Arte ekibi, müzik Arif Can Polat, teknik Umut Taran ve koreografi Serhan Atak tarafından özenle hazırlandı. Afiş tasarımını Yaren Ateş üstlendi.

"Kuş Misali" adlı tiyatro oyunu, 1 Mart, 2 Mart ve 15 Mart tarihlerinde Tiyatro Dellarte sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Biletler, BILETINIAL sayfasından temin edilebilir.


"Kuş Misali Ekibi" Kadıköy Yeldeğirmeni'nde bu muazzam tiyatro deneyimini yaşamak isteyenleri, unutulmaz bir hikayenin içinde hissetmeye davet ediyor.

Haber Ara