Dolar

32,5589

Euro

34,9742

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

Khabib ile McGregor tekrar dövüşebilir

Dağıstanlı sporcusu Khabib Nurmagomedov ile İrlandalı asıllı dövüşçü Conor McGregor bu yıl tekrar rakip olabilirler.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-10 15:22:51

Khabib ile McGregor tekrar dövüşebilir

Dağıstan Kartalı lakaplı Amerikan karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship (UFC) sporcusu Khabib Nurmagomedov ile İrlandalı asıllı dövüşçü Conor McGregor bu yıl tekrar rakip olabilir.

Ajans Kafkas'ın haberine göre UFC Başkanı Dana White, takvimde her şey planlarına göre ilerlerse Khabib Nurmagomedov ile Conor McGregor'un 2019'un sonunda tekrar dövüşebileceklerini söyledi.

Whit'ın açıklamasına göre takvimin netleşmesi Nevada Eyalet Atletizm Komisyonu'nun kararına bağlı.

KHABIB'İN MCGREGOR'LA SON DÖVÜŞÜ SORUŞTURULUYOR

Dağıstanlı dövüşçü 7 Ekim 2018 tarihinde Dağistanlı dövüşçü, Khabib Nurmagomedov, UFC hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'ı 4. raunt sonunda yenmiş ve kemerini korumuştu. Fakat maç sonunda İrlandalı oyuncunun ve arkadaşlarının "İslam ve terörist" içerikli ırkçı açıklamalarına dayanamayan Khabib, ringin dışına çıkarak McGregor ve takım üyelerine saldırmıştı. Tüm dünyada ses getiren ve Müslümanların destek verdiği Khabib'in bu davranışı için Nevada Eyalet Atletizm Komisyonu ise soruşturma başlatmıştı.

Khabib, dövüş öncesinde de McGregor'a meydan okumuş ve "Elhamdulillah! Bundan nefret ettiğinizi biliyorum ve yarın gece sizin adamınızı paramparça edeceğim" demişti.

danhnhau

Khabib'in McGregor ile tekrar karşılaşma ihtimali de bu soruşturmanın sonucuna bağlı. Habere göre nihai kararın açıklanmasından sonra dövüş takviminin netleşmesi bekleniyor.

Ayrıca Khabib Nurmagomedov'un, McGregor ile dövüşmeden önce Tony Ferguson veya Max Holloway ile de ringe çıkması söz konusu. UFC takviminin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

RÖVANŞ TEKLİFİNİN REDDEDİLDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan 2018'in Ekim ayında Conor McGregor'un Khabib'e rövanş teklif ettiği ve Dağıstanlı sporcunun bunu reddettiği iddia edilmişti.

Şampiyonun amcası Alex Nurmagomedov, rövanş için karşı tarafın 15 milyon sterlin teklif ettiğini fakat kabul etmeyeceklerini söylemişti.

Khabib Nurmagomedov ise bu iddiayı bizzat doğrulamamıştı.

Haber Ara