Dolar

32,5687

Euro

34,9965

Altın

2.460,92

Bist

9.897,75

Kardeşlerim dizisi konusu ne? Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler?

Kardeşlerim dizisi konusu ne? ATV ekranlarında 'Kardeşlerim' adında yeni bir dizi izleyici ile buluşuyor. Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? Başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi güçlü isimlerin bulunduğu Kardeşlerim dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Diziyi merakla bekleyenler Kardeşlerim dizisi konusu ne? diye araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisi özetle aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 13:13:36

Kardeşlerim dizisi konusu ne? Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler?

Kardeşlerim dizisi konusu ne? ATV ekranlarında "Kardeşlerim" adında yeni bir dizi izleyici ile buluşuyor. Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? Başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi güçlü isimlerin bulunduğu Kardeşlerim dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Diziyi merakla bekleyenler Kardeşlerim dizisi konusu ne? diye araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisi özetle aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

ATV yeni dizisiyle izleyicileri yine ekran başına kitleyecek. Günlerdir beklenen "Kardeşlerim" dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu hikayesini anlatıyor. 

Kardeşlerim dizisi konusu ne?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı arkadaşların hikayesi dizinin ana konusunu oluşturuyor. Dizide, Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel) birbirilerine bağlı 4 kardeş'in etrafında gelişen olaylar anlatılıyor. 4 kardeş hayatta oldukça zor zamanlar geçiri. Hen anne hem de babalarını andiden kaybeden 4 kardeşin hayata tutunma çabası dizide genişçe yer alıyor. Yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları bu 4 kardeşe açılınca zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği yeni bir hayat kardeşlerin hayatını derinden etkilemeye başlar.

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor

Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin yaptığı ve Serkan Birinci'nin yönetmenliğini yaptığı Kardeşlerim dizisi nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Dizi 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim_dizisi_konusu_ne Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler?

Kardeşlerim dizisi oyuncuları da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Diziye merakla bekleyenler Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? sorusunu araştırıyor. İşte Kardeşlerim dizisinin oyuncuları

Celil Nalçakan (Akif)

Halit Özgür Sarı (Kadir)

Ahu Yağtu (Suzan)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Yiğit Koçak (Ömer)

Aylin Akpınar (Emel)

Haber Ara