Dolar

32,5683

Euro

34,9661

Altın

2.448,27

Bist

9.716,77

İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? İstanbul köy okulları hangisi?

İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı. 15 Şubat'ta eğitime başlaması planlanan köy okullarında okullar tatil edildi. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? İstanbul köy okulları hangisi? İstanbul'da Adalar, Arrnavutköy, Çatalca, Pendik, Eyüpsultan, Pendik ve Silivri ilçelerinde 73 okulda 15 Şubat günü yüz yüze eğitim başlayacaktı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-14 19:58:13

İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? İstanbul köy okulları hangisi?

İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı. 15 Şubat'ta eğitime başlaması planlanan köy okullarında okullar tatil edildi. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil?  İstanbul köy okulları hangisi? İstanbul'da Adalar, Arrnavutköy, Çatalca, Pendik, Eyüpsultan, Pendik ve Silivri ilçelerinde 73 okulda 15 Şubat günü yüz yüze eğitim başlayacaktı. 

İstanbul'da okulların kar nedeniyle tatil edildiği bilgisi paylaşıldı. 15 Şubat'ta yüz yüze eğitime başlayacak olan köy okulları yoğun akr nedeniyele yüz yüze eğitime bir kaç gün geç başlayacak. Peki İstanbul'da köy okulları var mı? İstanbul'un hangi ilçelerinde okullar tatil? İstanbul köy okulları hangisi? 

İŞTE İSTANBUL'DA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYCAK OKULLAR

İSTANBUL_KÖY_OKULLARI_HANGİSİ_ İLÇECE

VALİ'DEN İSTANBUL'DA OKULLARA KAR TATİLİ AÇIKLASI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yüz yüze eğitime çarşamba gününe kadar ara verildiğini açıklarken, "Kıymetli İstanbullular; güzel bir kış günündeyiz. Yoğun kar yağışı ve fırtına devam ediyor. Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz. Dikkati ve tedbiri elden bırakmayalım" ifadelerini kullandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat'a kadar ara verildiğini bildirdi.

Haber Ara