Dolar

32,5711

Euro

34,9885

Altın

2.461,13

Bist

9.885,13

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı

İçişleri Bakanlığı'nın merakla beklenen 1545 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-26 19:04:11

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı, 1545 personel alımı için başvuruları başlatmış ve binlerce vatandaş İçişleri Bakanlığı personeli olabilmek için başvurularını yapmıştı.

Sonuçlar için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan 1545 personel alımı için geçtiğimiz günlerde başvurular başlamış ve İçişleri Bakanlığı'nda hizmet vermek isteyen binlerce aday, başvurularını yaparak sonuçları beklemeye koyulmuştu. Merakla beklenen sonuçlar Bakanlık tarafından açıklandı.

Her şehre göre puan türünün farklılık gösterdiği personel alımı için yapılan başvuru sonuçları 26 Mayıs 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan https://www.icisleri.gov.tr/ adresi üzerinden resmi olarak ilan edildi.

Başvuru yapan vatandaşlar, https://www.icisleri.gov.tr/ adresine giriş yaparak yaptıkları başvurunun sonucuna erişebilecekler.

KABUL EDİLEN ADAYLAR SÖZLÜ MÜLAKATA KATILIM SAĞLAYACAK

İçişleri Bakanlığı personel alımı için geçtiğimiz günlerde başvuru yapan binlerce vatandaş, kabul edilmeleri halinde hemen işe başlayamayacak.

İşe alımları sınav türü ile yapan İçişleri Bakanlığı, yapacağı sözlü mülakatlar ile uygun adayları belirleyecek ve seçilen kişiler işe başlayacabilecek.

Personel alımı için yapılacak olan sözlü mülakatlar 3 Temmuz 2017 tarihinde yurt genelinde 7 şehirde eş zamanlı olarak sınava katılacak. Bölgesel sınav komisyonları tarafından yapılacak olan sözlü mülakatlara göre adaylar belirlenecek.

Aynı zamanda sözlü sınava katılmaya hak hazanan adayların listesi, sınava nerede girecekleri ve sınavın yapılış tarihi gibi temel bilgiler 8 Haziran 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

Haber Ara