Dolar

32,5529

Euro

34,9639

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

Hüner Coşkuner'in vasiyeti neydi? Küpe sevdası akıllara kazındı!

Yeni klip hazırlıkları yaptığı esnada aniden bir rahatsızlığı meydana gelen Hüner Coşkuner'in, kemik iliği kanseri olduğu ortaya çıkmıştı. Çok kısa süre içerisinde vefat eden ünlü sanatçının ölüm haberi, sevenlerini derinden yaraladı. Beklenmedik bir anda vefat eden sanatçının, bir programda vasiyetini açıklaması, gündem oldu. Peki ama Hüner Coşkuner'in vasiyeti neydi? Hüner Coşkuner neden vefat etti?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 17:02:57

Hüner Coşkuner'in vasiyeti neydi? Küpe sevdası akıllara kazındı!

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden ünlü sanatçı Hüner Coşkuner, sevenlerini yasa boğdu.

Ablası canlı yayında Uçankuş TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamada, "Bir gün evvel konuştum. Bana yemek vermiyorlar dedi. Pilav yap bana gel dedi. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diyerek son isteklerini belirtti.

Hüner Coşkuner'in vasiyeti

Bundan önce CNN Türk kanalında bir programa katılan Hüner Coşkuner ölümüyle ilgili ""Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu!

Haber Ara