Dolar

32,4306

Euro

34,8493

Altın

2.431,00

Bist

9.915,62

Vatan Şaşmaz davasında kilit isim konuştu

Beşiktaş'ta bir otelde Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in 20 senelik arkadaşı Ayşe Arman'a konuştu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-03 11:19:30

Vatan Şaşmaz davasında kilit isim konuştu

Beşiktaş'ta bir otelde Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in 20 senelik arkadaşı Ayşe Arman'a konuştu. Filiz Aker'in intihar eğiliminin olduğunu söyleyen SevilayÖztürk, Vatan Şaşmaz ile Aker arasındaki sorunun para meselesi olabileceğini ifade etti.

"İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLÜYORDU"

Hürriyet'ten Ayşe Arman'a röportaj veren Öztürk, "Arkadaşınız Aker'in intiharını nasıl karşılıyorsunuz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Beni hiç şaşırtmadı. Hatta bekliyordum. Filiz 20 yıllık arkadaşım. Özünde çok iyi bir insan. Eşi benzeri zor bulunur bir kadın. Roman kahramanları gibiydi Filiz. Fakat çok yalnız bir kadındı. Tükenmiş bir kadındı. Bu dünyada, yaşayacak hiçbir şeyi kalmadı. Maddi, manevi bitti. O da ölmeyi istedi. Hiçbir şeyi istemediği kadar. Fırsat kolluyordu. Bence ‘kapanışı' böyle yaptı. Büyük final. Daha önce iki kere kendini öldürmeyi denedi, üçüncüde başardı. Vatan'ı da aldı götürdü yanında. Geçen sene temmuzda, ABD  Miami'de intiharı denedi, yanında ben vardım. Size anlatacağım hikâye de bu..."

"VATAN OLMASA BU KADAR TANTANA OLMAZDI"

Arman'ın "Vatan Şaşmaz'ı neden öldürdü" sorusuna ise "belki de büyük bir finalle gitmek istedi" diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bilemem ama bence daha derin bir sorunu vardı. Hayatta amacı kalmamış, tükenmiş bir kadından söz ediyoruz. Para pul da bitmiş. Belki Vatan'ı kendi sonuna kurban seçti. Belki de, büyük bir finalle gitmek istedi. Vatan olmasa bu kadar büyük tantana olmazdı."

Haber Ara