Dolar

32,3049

Euro

34,7283

Altın

2.384,01

Bist

10.276,88

Twitter'da Nedim Şener - Hakan Şükür tartışması

'Paralel Yapı' kumpası olduğu iddia edilen bir soruşturmadan ötürü cezaevinde kalan ve daha sonra tahliye eden gazeteci Nedim Şener ile eski milletvekili ve milli futbolcu Hakan Şükür arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-10 14:50:39

Twitter'da Nedim Şener - Hakan Şükür tartışması

Gazeteci Nedim Şener ile eski AK Parti Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür arasında Twitter'da tartışma yaşanan tartışma, Şener'in Şükür'e "Kaçak zavallısın..." demesiyle başladı.

Nedim Şener, mikro blog sitesi Twitter'da bulunan hesabından Şükür'e, "Senin kafan basmayan şeyleri rt'leme? Zira sen el konmadan Bank Asya'dan milyon dolarlarını çeken aciz, kaçak zavallısın" ifadeleriyle yüklendi. Şener daha sonra Hakan Şükür'ün Twitter profilinde bulunan "Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi milli sporcu" ifadesine tepki gösterdi ve "Buna bir de Devlet Üstün Hizmet Madalyası vermişler. Cemaatçi olduğu için 'Hizmet Madalyası' tamam 'Devlet Üstün' ne?" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür ise bu ifadelere, "Sn A.Necdet Sezer'den aldığım Madalyayı kıskanan Zat'a, 'Nazar etme ne olur, darbe düşünme senin de olur. ;)' diyelim" sözleriyle karşılık verdi.

Haber Ara