Dolar

42,5045

Euro

49,5001

Altın

5.798,17

Bist

11.007,37

Sırrı Süreyya Önder oran verdi

Sırrı Süreyya Önder, referandum sonucunda yüzde 40-42 oranında evet çıkacağını öne sürdü.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-16 13:20:26

Sırrı Süreyya Önder oran verdi

HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, "Kürtler dahil bütün muhalifler şimdiye kadar uygulanan politikalarla referandumda hesaplaşacak." dedi.

Referandum sonucunda 'hayır' çıkacağını iddia eden Önder, "Biz birçok alanda 7 Haziran havasını teneffüs ediyoruz. 17 Nisan'dan itibaren barışı örgütlemeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Referandum sonucuyla ilgili bir tahminde bulunan Önder, şunları söyledi:

"AKP'nin yarattığı günlük manşet çarkından beslenen bir kesim var. Bir kesim bizim halen ulaşamadığımız muhalif kesimin ulaşamadığı kendisini baskı altında hisseden ve ancak AKP iktidarı ile güvende olduğu yanılsamasını yaşayan bir diğer kesim. Bu iki kesim ‘Evet'e müşteri olacaktır.

Ben AKP'nin aldığı oyun çok gerisinde bir ‘Evet' çıkacağını görüyorum. Ben yüzde 40-42 bandının üzerine çıkamayacaklarını düşünüyorum."

asd
Sen kürtlerin adına konuşmasan ya. Sen pkklısın teröristsin canisin molotofsporsun kalbi mühürlü bir vahşisin.
Müslim kürd
Ben Erdoğanı seviyorum kürdüm ama oy kullanmayacağım. Ağrı da ak parti çete haline gelmiş

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

ASELSAN'ın imha senaryosu: GÖKSUR'un görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara