Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

MHP dokunulmazlık teklifine evet diyecek

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti'nin dokunulmazlıklarla ilgili teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-14 15:40:26

MHP dokunulmazlık teklifine evet diyecek

CHP ve MHP günler sonra AK Parti'nin "dokunulmazlık teklifine" evet dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti'nin dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişikliğine olumlu baktıklarını duyurdu.

CHP DE EVET DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün katıldığı bir canlı yayında AK Parti'nin teklifine, anayasaya aykırı olmasına rağmen “evet” diyeceklerini söylemişti.

ŞİMDİ NE OLACAK

Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması ile ilgili muhalefetle ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan AK Parti, hali hazırda dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili kendi Anayasa değişiklik teklifini Meclis Başkanlığı'na sunmuştu.

CHP ve MHP'den gelen destek açıklamalarıyla birlikte dokunulmazlık teklifi Meclis'te kabul edilecek. Böylelikle "hakkında fezleke olan millletvekillerinine" yargı yolu açılacak.

 

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sivas'ta cezaevi nakil aracı devrildi; Valilikten açıklama

Haber Ara