Dolar

42,8012

Euro

50,1583

Altın

5.973,25

Bist

11.341,90

Hükümetten Hollanda'ya tepki

Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili aldığı karara bir tepki de Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-23 20:21:24

Hükümetten Hollanda'ya tepki

Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili aldığı karara bir tepki de Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, 'karar yok hükmündedir' dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Hollanda Parlamentosu'nun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur. Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu,utancı ve ayıbı yoktur. Tarihi kayıtlar ve arşiv belgeleri, bu hakikatin şahididir. Tarih, arşiv kayıtları ve hakikat, parlamento kararlarıyla asla değiştirilemez."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cuma vaazında pitbull cemaatin arasına daldı!

Haber Ara