Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Hakkari'de buldukları cisimle oynayan kardeşlerden biri öldü

Yüksekova'da moloz yığınının içindeki bir maddenin patlaması sonucu 1 çocuk öldü, 1 çocuk ağır yaralandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-30 16:24:43

Hakkari'de buldukları cisimle oynayan kardeşlerden biri öldü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, "patlamamış mühimmat" olarak değerlendirilen maddenin çocukların oyun oynadığı sırada infilak etmesi sonucu 1 çocuğun yaşamını yitirdiği, 1 çocuğun ağır yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün saat 13.50 sıralarında Eski Kışla Mahallesi Orman Caddesi'nde bulunan moloz yığınının içinde operasyon zamanından kalan, "patlamamış mühimmat" olarak değerlendirilen maddenin çocukların oyun oynadığı sırada infilak ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İnfilak sonucu bir çocuk olay yerinde yaşamını yitirmiş, bir çocuk ise ağır yaralanmıştır. Yaralı çocuğun tedavisi sevk edildiği Yüksekova Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara