Dolar

43,2728

Euro

50,4842

Altın

6.504,51

Bist

12.747,88

Ermenistan'da Türk bayrağı yaktılar!

Emenistan'ın başkenti Erivan'da Ermeni olaylarını anma etkinliğinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları yakıldı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-24 13:34:30

Ermenistan'da Türk bayrağı yaktılar!

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 1915'in 102. yıldönümünü anma etkinliği düzenleyen gruplar, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını yaktı.

Erivan'da bu yıl 17. kez sözde soykırım anısına düzenlenen meşaleli yürüyüşe, Ermenistan'ın iktidar partisi olan Ermenistan Cumhuriyetçi Partisi'nin gençlik örgütünün yanısıra, Taşnaksütyun partisi gençlik kolu, Yerkir Tsirani partisi üyeleri ve Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'dan ve Ermeni diasporasından kişiler katıldı.

Erivan'ın merkezindeki Özgürlük Meydanı'nda başlayan gösterilerde göstericiler, Türk ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi. Gösteriler, iki saat sürdü.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara