Dolar

43,2766

Euro

50,4075

Altın

6.490,86

Bist

12.747,88

Elazığ'da kopan bacak için zamanla yarıştılar

Elazığ'da bir aracın çarpıp kaçtığı kadının bacağı koptu, sağlık ekiplerinin zamanla yarışıp hastaneye yetiştirdiği kadın, iki kez kalp masajı ile hayata döndürüldü, ancak üçüncü kalbi duruşunda hayatını kaybetti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-25 07:01:20

Elazığ'da kopan bacak için zamanla yarıştılar


Kaza, Elazığ - Diyarbakır yolunun 10. kilometresinde Kuyulu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu 21 yaşındaki Delal Omar isimli kadın karşıdan karşıya geçmek isterken, Elazığ istikametine seyir halinde olan bir araç çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle refüje savrulan kadının sol bacağı koptu.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine ambulansla sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın ve kopan bacağı ambulansa alındı. Bir taraftan yaralıya müdahale eden ekipler, diğer taraftan da kopan bacağın zamanında yerine dikilmesi için Fırat Üniversitesi Hastanesine bilgi verdi. Zamanla yarışıp hastaneye yetiştirilen genç kadının duran kalbi iki kez çalıştırıldı ancak üçüncü kez yine durdu. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen genç kadın hayatını kaybetti.

Öte yandan, kaçan sürücünün yakalanması için jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara