Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

Dayak yiyen kadına ‘direnme’ soruşturması

Alanya'da, Kırgızistanlı kadını sokak ortasında coplayıp tekmelerle döven ve tutuklanan polis memuruna ‘direnme’ suçundan soruşturma açıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-07 07:54:10

Dayak yiyen kadına ‘direnme’ soruşturması

Antalya'nın Alanya ilçesinde Ronakhan Aripova adlı Kırgızistanlı kadını sokak ortasında coplayıp tekmelerle döven ve tutuklanan polis memuru İsmet Kafadar'ın “bana yumruk attı” ifadesi üzerine Aripova'ya, ‘direnme' suçundan soruşturma açıldı.

Polis fezlekesinde, “Bayanın görevlilerimize küfür ve hakaret ettiği, yumruk vurması üzerine Kafadar'ın copla vurduğu, ekip otosuna bindirerek, bölge dışında çıkarıldığı tespit edilmiştir” denildi. Ayrıca soruşturma tamamlanıncaya kadar, soruşturma dosyası kapsamında her türlü habere yazılı ve görsel medyada yayın yasağı getirildi.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki

Haber Ara