Dolar

44,0677

Euro

51,2485

Altın

7.270,11

Bist

13.078,93

Çavuşoğlu konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova'da Rus ve İranlı mevkidaşlarıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan bir Rus yetkili, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-20 12:23:20

Çavuşoğlu konuşurken gözyaşlarına boğuldu

Halep için bir araya gelen bakanların gerçekleştirdiği toplantıda dün akşam Ankara'da düzenlenen büyükelçi suikastı gündeme geldi.

Çavuşoğlu " Sayın Karlov iyi bir diplomat olmasının yanında harika bir insandı. Benim için iyi bir dosttu. İki taraf da yapılmak istenenin farkındadır. Sayın Putin'n önerisini Cumhurbaşkanımız tereddüt etmeden kabul etti. Sizin ve bizim uzmanlarımız birlikte çalışacaklar. Şeffaf bir şekilde bu terör saldırısının arkasında ne var ortaya çıkaracaklar. Elbette bu terör saldırısının hesabı da sorulacaktır. Kendisinin adını hem Ankara'da hem de yüreğimizde yaşatacağız. Büyükelçiliğinizi bulunduğu sokağa da Andrey Karlov'un adını vereceğiz. " diye konuştu.

RUS YETKİLİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu sırada toplantıya katılan bir Rus yetkili, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

 

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara