Dolar

44,0735

Euro

51,2131

Altın

7.245,54

Bist

13.078,93

Akar: Mücadeleye devam edeceğiz

Genelkurmay Başkanı Akar, 'Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-18 15:11:09

Akar: Mücadeleye devam edeceğiz

AA'nın haberine göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarihimizden aldığımız ilham ve milletimizden aldığımız destekle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Akar, şöyle devam etti:

"İcra edilen operasyonlar neticesinde ağır kayıplar veren bölücü terör örgütü, arazide baş edemediği kahraman komandolarımıza karşı haince, kalleşçe yöntemler kullanarak varlığını sürdürebilme telaşına düşmüştür."

Akar, yaşanan sıkıntıların kısa sürede atlatılacağının altını çizerek, "Bu gazi ve kahraman millet aydınlık gelecekte, kendinden ve yarınlarından emin olarak yaşamaya devam edecektir." açıklamasında bulundu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara