Dolar

32,5516

Euro

34,9584

Altın

2.448,15

Bist

9.716,77

'Gerekirse milletimiz hakemlik yapacaktır'

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, koalisyon görüşmelerinde muhalefetin kırmızı çizgilerinin millet tarafından yakından takip edildiğini söyledi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-20 11:07:05

'Gerekirse milletimiz hakemlik yapacaktır'

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, “Koalisyon çalışmalarından sonuç alınamadığı takdirde milletimiz gerekli hakemliği yapacaktır” dedi.

İşler, 7 Haziran seçimlerinde milletin hiçbir partiye tek başına hükümeti kuracak çoğunluğu vermediğini hatırlatarak, “TBMM Başkanlık Divanı'nın oluşturulmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hükümeti kurma görevini Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na verdi. AK Parti'nin ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran'dan bugüne kadar sergilediği uzlaşmacı söylem ve tavır milletimizin takdirini kazanmıştır” ifadesini kullandı.

'MİLLETİMİZ HAKEMLİK YAPACAKTIR'

”Muhalefet partilerinin 7 Haziran sonrası geliştirdikleri kırmızı çizgili ve uzlaşmaz tavırlarını milletimiz yakından takip etmektedir. Bölgemizde ve uluslar arası arenada önemli gelişmelerin olduğu bir dönemde Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarını sürmesi gerekmektedir. Koalisyon çalışmalarından sonuç alınamadığı takdirde milletimiz istikrar için gerekli hakemliği zamanı gelince yapacaktır.”

Haber Ara