TIMETURK|GENEL|
Üsküdar'da sabah dehşeti: polis çekiçle yaralandı, taraflar hastaneye kaldırıldı
Üsküdar'da sabah dehşeti: polis çekiçle yaralandı, taraflar hastaneye kaldırıldı
Üsküdar’da polis ekiplerine çekiçle saldıran eski subay ve avukat oğlu, kargaşa yaratırken bir polis memuru yaralandı
1 Yıl Önce Güncellendi
2024-10-23 13:56:12
Üsküdar’da polis ekiplerine çekiçle saldıran eski subay ve avukat oğlu, kargaşa yaratırken bir polis memuru yaralandı. Yaşanan çatışmada her iki taraf da hastaneye kaldırıldı.
Üsküdar'da sabah saatlerinde yaşanan olayda, emekli Albay Kadir O. ve oğlu Yaşar Tarık O., polis ekipleri tarafından durduruldu. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
1/3
Yaşar Tarık O., araçtan aldığı çekiçle polis memuruna saldırırken, babası Kadir O. belindeki silahı polislere doğrulttu. Olay sırasında bir polis memuru kafasından yaralandı.
Polis, durumu kontrol altına almak için şüphelilere ateş etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
2/3
Çekiçle yaralanan polis ile 2 şüpheli de, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Olayın detayları ve nedenleri araştırılıyor.
Olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı ve incelemeler devam ediyor.
Yorum Yap