Dolar

32,5560

Euro

34,9632

Altın

2.458,54

Bist

9.881,12

Galatasaray Sivasspor canlı izle | Şifresiz kanal güncellendi

Ligin 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Galatasaray Sivasspor canlı şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. Galatasaray Sivasspor maçı canlı izleme linki haberimizde olacak. Galatasaray Sivasspor canlı Beinsport's nasıl izlenir sorusu milyonlarca Galatasaray ve Sivasspor taraftarının aklında. İşte Galatasaray Sivasspor maçı canlı şiftesiz izleme kanalı. Galatasaray Sivasspor maçına dair son gelişmeler haberimizde...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-08 18:48:54

Galatasaray Sivasspor canlı izle | Şifresiz kanal güncellendi

Galatasaray Sivasspor canlışifresiz izleme nasıl olur sorusu haberimizin içinde olacak. Galatasaray Sivasspor canlı takip başlama düdüğü çaldıktan sonra sizlerle olacak. Galatasaray Sivasspor maçına dair tüm detaylar aşağıda...

Aldığı seri galibiyetlerle şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Zorlu mücadele Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19'da başlayacak.

Galatasaray Sivasspor canlı şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. Galatasaray Sivasspor maçı canlı izleme linki haberimizde olacak. Galatasaray Sivasspor canlı Beinsport's nasıl izlenir sorusu milyonlarca Galatasaray ve Sivasspor taraftarının aklında. İşte Galatasaray Sivasspor maçı canlı şiftesiz izleme kanalı. Galatasaray Sivasspor maçına dair son gelişmeler haberimizde...

Sivasspor - Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Sivasspor canlı izle... Sivasspor - Galatasaray maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Sivasspor - Galatasaray maçı Digitürk'ten satın alma işlemi ile nasıl canlı izlenir?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

SİVASSPOR GALATASARAY CANLI YAYIN ŞİFRESİZ İZLE TIKLAYINIZ... GÜNCELLENDİ!

Sivasspor - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Sivasspor canlı izle... Zorlu mücadele Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19'da başlayacak.

Sivasspor - Galatasaray maçı ilk 11'ler

SİVASSPOR: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Fernando, Yasin, Yatabare

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Lemina, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Sivasspor - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabaka saat 19:00'da başladı ve bein sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor

Sivasspor ve Galatasaray'ın istatistikleri

Galatasaray'ı konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Sivasspor, rakibiyle daha önce oynadığı 11 iç saha karşılaşmasında elde ettiği toplam galibiyet sayısını son üç sezonda eşitlemek için sahaya çıkıyor (3G 4B 4M).

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Sivasspor'u mağlup eden Galatasaray, rakibini en son 2014/15 sezonunda iki kere yenebilmişti.

Bu sezon Süper Lig'de iç saha yenilgisi almayan tek takım olan Sivasspor (9G 3B), aynı zamanda kalesinde en az gol gören ekip konumunda (7).

Süper Lig'de çıktığı son üç deplasmandan galibiyetle dönen Galatasaray, sezonun ilk sekiz dış saha maçının sadece ikisini kazanabilmişti. Sarı kırmızılı ekip, Ocak 2012'den bu yana aynı sezon içinde dört maçlık seri yakalayamıyor.

Süper Lig'de çıktığı son 27 maçta da rakip filelere gol gönderen Sivasspor (toplam 53), bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi.

Süper Lig'de çıktığı son iki maçta birer gol atan Mert Hakan Yandaş, daha önceki 14 karşılaşmada rakip fileleri sadece bir kez havalandırabilmişti.

Bu sezon Süper Lig'de 11 gol kaydeden Mustapha Yatabare, daha önceki iki sezonun toplamında attığı gol sayısına ulaştı (2018/19'da 5 & 2017/18'de 6).

Galatasaray formasıyla çıktığı son altı Süper Lig maçında yedi gol kaydeden Radamel Falcao, son iki dış saha karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırdı (vs Konyaspor & Fenerbahçe).
Teknik direktörlük kariyerinde Fatih Terim'e rakip olduğu sekiz Süper Lig maçının yedisini kaybeden Rıza Çalımbay (1G), tek galibiyetini 2002/03 sezonunda deplasmanda aldı (Galatasaray 0-1 Denizlispor).

Sivasspor deplasmanında çıktığı dört Süper Lig maçının ikisini kaybeden Fatih Terim (2G), bu iki yenilgiyi son iki sezonda aldı (1-2 & 3-4).

Haber Ara