Dolar

32,5383

Euro

34,9496

Altın

2.458,25

Bist

9.870,98

FIFA, yanlışlıkla Messi'yi açıklamış

Ballon D'or ödül törenine bir kaç gün kala, en iyi futbolcunun Lionel Messi seçildiğine dair bir paylaşımın FIFA'nın internet sitesinden yanlışlıkla yapıldığı öne sürüldü.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-07 15:18:00

FIFA, yanlışlıkla Messi'yi açıklamış

Skorer'de yer alan habere göre: FIFA, her yıl en iyi oyuncuya verdiği Ballon D'or ödülüyle ilgili bir skandala imza attı. Pazartesi gecesi Zürih'te düzenlenecek ödül töreninde, futbolda geride bıraktığımız yılda dünyanın en iyisi belli olacak.

Barcelona'dan Messi ve Neymar ile Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun adayları arasında yer aldığı ödül için, karara bir kaç gün kala ummadık bir gelişme yaşandı. FIFA'nın resmi internet sitesi 'yanlışlıkla' kazanan ismi duyurdu.

AVRUPA SPOR MEDYASI SORUMLU!

FIFA'nın internet sitesinde 2015 Altın Top ödülünü Lionel Messi'nin kazandığı açıklandı. Kadınlarda en iyi futbolcu olarak ise Alman Celia Sasic gösterildi. Konuyla ilgili FIFA ise gaf yapıldığı iddialarını geri çevirdi, hatanın Avrupa Spor Medyası'nın (ESM) internet sitesinden kaynaklandığını savundu. Buna karşın özellikle sosyal medyada FIFA 'nın Messi'yi açıkladığına dair haberler hızla yayıldı.

Haber Ara