Dolar

32,5687

Euro

34,9965

Altın

2.460,92

Bist

9.897,75

Fiat Egea'nın fiyatları belli oldu! Özel renkleriyle Fiat Egea ne kadar?

Fiat Egea'nın yeni renkleri büyük bir merak uyandırdı. 13 farklı renkle kullanıcılara sunulan Fiat Egea'nın serisinde büyük bir değişim de yapıldı. Başta logo olmak üzere, aynalar, ön panjur ve jantlar farklılıklar barındırıyor. Peki ama Fiat Egea'nın yeni serisinin fiyatları ne oldu? Fiat Egea ne kadar? İşte merak edilen güncel fiyatlar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-09 15:03:52

Fiat Egea'nın fiyatları belli oldu! Özel renkleriyle Fiat Egea ne kadar?

İlk olarak geçtiğimiz Ekim ayında sürpriz bir şekilde ortaya çıkan Egea, Türkiye'de piyasaya sunuldu. Güncellenen otomobilin ön panjuru elden geçirilmiş ve logonun yerine Güney Amerika'daki modellerde gördüğümüz gibi büyük FIAT yazısı kullanılmış. 

Cross gövde seçeneğine gelelim. Normal modelde de yeni jant tasarımları sunmaya başlayan Fiat Egea'nın yerden yükseltilmiş versiyonunda 17 inç çaplı jantlar sunulacak. Yerden yüksekliği 40 mm artan gövdenin önünde, arkasında ve yan taraflarında koruma plakalarına yer verilirken tavan rayları sayesinde Cross'un toplam yüksekliği standart Egea'lara göre 70 mm artmış. Çamurluklar üzerindeki plastik dodikler genişliğe 10 mm etki ederken aracın toplam uzunluğunda da tampon dizaynı dolayısıyla 13 mm artış söz konusu. Yan aynalar ise gri.

Stoplarda da değişime gitmeyen Fiat, burada da halojen aydınlatma elemanlarının yerine LED'lere yer vermiş. Firma bu seri için 13 farklı renk seçeneği sunuyor.

Motor yelpazesinde ise makyaj öncesinden tanıdığımız ve 95 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli benzinli Fire ile 1.3 MultiJet dizel seçenekleri aynı şekilde yola devam ederken 1.6 litre hacimli MultiJet dizel ünitenin gücü 120 beygirden 130 beygire çıkarmış. 1.6 dizel motordaki şanzıman seçenekleri de eskisiyle aynı; 6 ileri manuel ve 6 ileri DCT. Aileye yeni katılan güç ünitesi ise 1.0 litre hacminde, üç silindirli ve turbo beslemeli olan FireFly oldu. 100 beygir güç, 190 Nm tork üreten bu motor sadece manuel şanzıman ile alınabilecek. Bu arada otomatik şanzımanın, bütün araçlarda 2021 yılı son çeyreğine doğru geleceğini hatırlatalım.

Makyajlı Egea'nın bütün gövde seçeneklerinde üç donanım seviyesi bulunuyor. Araçların tamamı, lansman itibariyle %45-50 ÖTV diliminde kalıyor. Fiyatlarsa şu şekilde:

fiat cnm

Kaynak:tr.motor.com

Haber Ara