Dolar

32,5737

Euro

34,9499

Altın

2.445,59

Bist

9.716,77

Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Karaman'ın Ermenek ilçesinde artan korona vakaları nedeniyle 5 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağı duyan Ermenekliler de Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? diye araştırmaya başladı. Peki Karaman Ermenek'te Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ermenek ilçesinde 5 gün olarak uygulanacak sokağa çıkma yasağı 22 Şubat Pazartesi saat 05.00'ten sonra başlayacak. Ermenek'te sokağa çıkma yasağı 26 Şubat Cuma saat 21.00'e kadar uygulanacak? Ermenek'te sokağa çıkma yasağıyla okullar tatil mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 09:55:23

Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Karaman'ın Ermenek ilçesinde artan korona vakaları nedeniyle 5 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağı duyan Ermenekliler de Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? diye araştırmaya başladı. Peki Karaman Ermenek'te Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ermenek ilçesinde 5 gün olarak uygulanacak sokağa çıkma yasağı 22 Şubat Pazartesi saat 05.00'ten sonra başlayacak. Ermenek'te sokağa çıkma yasağı 26 Şubat Cuma saat 21.00'e kadar uygulanacak? Ermenek'te sokağa çıkma yasağıyla okullar tatil mi oldu? Ermenek'te öğrenciler 22 Şubat'ta okula gidecek mi? Ermenek'te marketler açık olacak mı? Ermenek sokağa çıkma kısıtlaması kaç gün sürecek? Karaman'da sokak kısıtlaması hangi ilçelerde geçerli?

Karaman'ın Ermenek ilçesi için flaş bir gelişme yaşand. Ermenek'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Ermenek'te okullar tatil mi oldu? Sokağa çıkma yasağı ilan edilir edilmez binlerce Ermeneklinin de kafasında soru işaretleri oluştu. Binlerce vatandaş Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? diye araştırmaya başladı. Peki Ermenek'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ermenek'te okullar sokağa çıkma yasağında tatil mi edilecek? Ermenek'te işçiler çalışanlar işe gidecek mi? Sokak kısıtlamasında işçilere tatil mi? İşçiler işe gidecek mi? Ermenek'te marketler açık olacak mı? İşte Karaman Ermenek'teki sokağa çıkma yasağına dair detaylar...

Karaman Ermenek'te sokağa çıkma yasağı kaç gün? 

Ermenek ilçesinde 5 gün süreyle karantina uygulanacağı belirtildi. Karar Karaman Valiliği Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı. İlçede 5 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulamacak. 

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ne zaman başlayacak?

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, yasağın, ilçenin mahalle ve köylerinde 22 Şubat Pazartesi saat 05.00'ten 26 Şubat Cuma saat 21.00'e kadar uygulanacağı belirtildi.

Sokağa çıkma yasağında Ermenek'te marketler açık olacak mı?

Ermeke'te 5 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle vatandaşlar da "Sokağa çıkma yasağında Ermenek'te marketler açık olacak mı?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. Bu sürede sadece zorunlu hizmetlerin sürdürülmesi için gerekli kamu kurumları ve kuruluşların faaliyetlerinin devam edeceği belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımız bu süre zarfında temel ihtiyaçları için ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara yaya olarak gidebilecek. Mevsim şartları da göz önüne alınarak bağ ve bahçe bakım işleri yapılmayacak" ifadelerine yer verildi.

Ermenek'te marketler kaça kadar açık olacak?

Zorunlu ihtiyaçların karşılanması için market, bakkal, manav, kasapların 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı ve vatandaşların ikametlerine en yakın satış bayine yürüyerek gidip gelebilecekleri ifade edildi.

Kamu çalışanları işçiler işe gidecek mi?

Ermenek'te ikamet edip diğer ilçelere veya il merkezinde çalışan kamu personelinin de karantina kurallarına dahil oldukları belirtilen kararda sağlık çalışanları kapsam dışında tutuldu.

Haber Ara