Dolar

32,4408

Euro

34,7814

Altın

2.448,64

Bist

9.931,68

Erdoğan: Manifestoyla başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 6. Olağan Kongresi öncesinde halka hitap etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-06 14:23:38

Erdoğan: Manifestoyla başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi öncesi kongrenin yapılacağı salonun önünde bekleyen vatandaşlara hitap etti.
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"BAŞKANLIK SİSTEMİNİN GELECEĞİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

''İstanbul bugün yine bir başkasın İstanbul. Her zaman anlı şanlı duruşunla bir başkasın İstanbul. Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız, bu manifestomuzla birlikte inşallah başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız ve manifestoyla kalmayacağız. İnşallah ardından da seçim beyannamemizle neler yaptık, neler yapacağız, bunları Ankara'da açıklayacağız. Yaptıklarımız yaşadıklarınızdır. Ama bir de yapacaklarımız var. Bunları da inanıyorum ki merak ediyorsunuz. 24 Haziran'da Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını hep beraber gerçekleştireceğiz. İl teşkilatımız bir kan değişikliğine gidiyor. 6. kongre ile yeni yönetim iş başına geliyor. İstanbul Türkiye'dir Türkiye'nin özetidir. Biz sadece Allah'ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik. Bundan sonra da yine aynı şekilde bu yolculuğumuza devam edeceğiz. Bizim ahdimiz var. Bu ahdimizden bugüne kadar taviz vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet. 81 milyon tek milletiz. Bizi bölmek isteyenlere en büyük şamarı 24 Haziran'da tekrar vuracağız. Bunun adı Osmanlı tokadı olacak. Zira bizi bölemeyecekler.

ZEYTİN DALI'NDA 4415 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Şu anda teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin sayısı 4415. Paralel devleti çok sevenler Pensilvanya'ya biletlerini de alırız. Bu topraklarda onlara yer yok.''

Haber Ara