Dolar

32,5516

Euro

34,9584

Altın

2.448,15

Bist

9.716,77

Erdoğan: En büyük sorunumuz kendimizi anlatamamamız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yıkıcı krizler karşısında dahi hedeften uzaklaşmayan, bir ülke olduğunu belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-13 15:30:32

Erdoğan: En büyük sorunumuz kendimizi anlatamamamız

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Tuzla-Sedef Tersanesinde Enerji Gemisi Uğurlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin yıkıcı krizler karşısında dahi hedeften uzaklaşmayan, büyüyen ve güçlenen bir ülke olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük sorunumuz kendimizi doğru bir şekilde anlatamamamızdır." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

TÜRKİYE HEDEFTEN UZAKLAŞMAYAN BİR ÜLKE

Türkiye'nin en büyük sorunu kendini doğru bir şekilde anlatamamaktır. Dünyanın hangi ülkesinde bu kadar sorun ve böyle büyük bir ekonomik güç aynı anda olur bilemiyorum. Bakınız ülkemizi ve milletimizi derinlemesine tanımayan birisinin Türkiye'ye baktığı manzara şu. Tüm terör örgütlerinin hedef aldığı, Suriye ve Irak'ta ki gelişmelere fiilen dahil bir ülke, 4 ay önce darbe girişimine maruz kalmış bir ülke.

Türkiye sadece bundan ibaret bir ülke değildir. Bu fotoğraf madalyonun sadece bir yönü. Öteki Türkiye her gün yeni projelerinin açılımını yapan, büyüyen, gelişen ve güçlenen bir Türkiye. Türkiye, yıkıcı krizler karşısında dahi hedeften uzaklaşmayan büyüyen güçlenen bir ülke.

ÖRNEK DURUŞ SERGİLEMEYE DEVAM EDELİM

Gece darbe girişimi de olsa ertesi gün ülkede her şey tıkır tıkır işlemeye devam eder. 15 Temmuz'da darbe oldu, ertesi gün vatandaşım yastığının altındaki dövizleri piyasaya sürdü.

Suriye ve Irak krizleri karşısında kimseden kayda değer bir yardım gelmese de örnek bir duruş sergilemeyi devam edebiliriz. mesele güven meselesidir, mesele istikrar meseledisir. Bugün burada enerji konusunda gerçekten önce ve önemli olan projeler olan gemilerimizi sürüyoruz.

 

 

Haber Ara