Dolar

32,2168

Euro

34,9915

Altın

2.442,67

Bist

10.677,49

Birikim Okullarının Ankara İftarında Birçok İsim Bir Araya Geldi!

Birikim Okulları Ankara Batıkent Kampüsünün düzenlediği Geleneksel İftar Programında; çok sayıda bürokrat, iş adamı, düşünce kuruluşu ve sivil toplum örgütü yöneticileriyle bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-16 09:11:20

Birikim Okullarının Ankara İftarında Birçok İsim Bir Araya Geldi!

Programın açılış konuşmasını Birikim Okulları Batıkent Kampüs Müdürü Nüvit Yegin yaptı. Selamlama konuşması için kürsüye gelen Birikim Okulları Genel Müdürü Yusuf Yalçın ise Ramazanın manevi ikliminde çok kıymetli isimlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Birikim Okulları'nın Ankara'da da artık bulunduğunu, birikim etkisinin bundan sonra başkentte de hissedileceğini belirterek katılımcılara davetlerine icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın; "Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının artmasını sağlayacak böylesine bir iftar programı için sizleri kutluyorum. Ramazan ayının tüm ülkemize ve insanlığa huzur saadet diliyor, tüm konuklarınıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum" telgrafının okunmasının ardından kürsüye gelen MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ise konuşmasında Birikim Okullarının başkente gelmesini önemsediklerini ve devletin özel okullarının payını artırdığı bu dönemde tüm yurtta şubeleşmesini beklediklerini belirtti. Eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Kurt, katılımcıların Ramazan aylarını ve yaklaşmakta olan bayramlarını tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Programa; Kültür Bakanı Müsteşar yardımcısı, Stk temsilcileri, Agd-Mgv Genel Başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, MEB'den çok sayıda genel müdür, daire başkanı, sendika genel başkanları, aile ve sosyal politikalar, sağlık ve adalet gibi bazı bakanlıklar ve kamu kurumlarından bir çok üst düzey bürokrat, özel okul temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program; Birikim Okulları Batıkent Kampüsünün katılımcılara hediye ettiği ve bir ramazan geleneği olan diş kirası ile sona erdi.

 

Haber Ara