Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

2017 ALES başvurusu için son gün ne zaman?

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı Sonbahar dönemi başvuruları 26 Eylül Salı günü başladı. Peki son gün ne zaman?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-28 08:08:48

2017 ALES başvurusu için son gün ne zaman?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili duyuru ÖSYM tarafından yapıldı.Buna göre ALES başvuru süresi ne zamana kadar devam edecek? İşte ayrıntılar...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı Sonbahar dönemi başvuruları 26 Eylül Salı günü başladı. ALES başvuruları 4 ekim çarşamba gününe kadar devam edecek. ALES sonbahar dönemi sınavı ise 19 kasım pazar günü gerçekleştirilicek. ÖSYM'de yer alan bilgiye göre sonuçlar ise 21 aralık perşembe günü duyurulucak.

S

HANGİ BANKALARDAN BAŞVURU YAPILABİLECEK?

ÖSYM' de yer alan biligiye göre ALES başvurusu yapılabilecek bankalar şu şekilde:

Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi.

 

Haber Ara