Dolar

43,2945

Euro

50,7115

Altın

6.774,04

Bist

12.637,13

Trump, İç Güvenlik Bakanlığına Kelly'i atadı

ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus'un yerine İç Güvenlik Bakanı John F. Kelly'i atadığını açıkladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-29 10:55:31

Trump, İç Güvenlik Bakanlığına Kelly'i atadı

Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "General/Bakan John F. Kelly'i Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü olarak atadığımı bildirmekten memnuniyet duyarım." ifadesini kullandı.

Kelly'i "büyük bir Amerikalı ve büyük bir lider" olarak tanımlayan Trump, şunları kaydetti:

"John, İç Güvenlik Bakanlığında da inanılmaz bir iş yaptı. O benim yönetimimin gerçek bir yıldız oldu. Reince Priebus'a hizmetleri ve ülkesine bağlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte çok şey başardık ve onunla gurur duyuyorum."

Amerikan medyasına konuşan Beyaz Saray kaynakları ise Priebus'un Perşembe günü istifa ettiğini öne sürdü.

AsYa
Trump, İç Güvenlik Bakanlığına Kelly'i atadıABD Başkanı Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus'un yerine İç Güvenlik Bakanı John F. Kelly'i atadığını açıkladı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Boğaz'da bulunan cesetteki mayonun Svechnikov'a ait olduğu tespit edildi

Haber Ara