Dolar

43,7067

Euro

51,8317

Altın

7.014,89

Bist

14.339,30

Rusya: Erdoğan kalben dostumuz değil

Rus uzman Sergey Şelin,' Erdoğan, Rusya'nın önemli partneri, Türkiye'yi göz ardı edemeyiz.' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-08 15:44:17

Rusya: Erdoğan kalben dostumuz değil

TIMETURK|HABER MERKEZİ 

Sputnik'te yer alan habere göre, Rus siyasi uzman Sergey Şelin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Moskova'nın önemli partneri olduğunu belirterek, "Türkiye'yi öylesine göz ardı edemezsiniz" dedi.

"KALBEN DOSTUMUZ DEĞİL AMA..."

Rus basınına 2016 yılının önemli olaylarını değerlendiren uzman, "Rusya'nın 1 yıl önce Erdoğan'la nihai şekilde arası bozulmuştu. Bugün Erdoğan, kalben dostumuz değil. Ama Erdoğan Rusya'nın önemli partneri. Çünkü hayat şunu gösterdi: Türkiye'yi öylesine göz ardı edemesiniz, bu mümkün değil. Türkiye bölgede çok güçlü ve etkili ülke. Özellikle Rusya'nın katıldığı Suriye ihtilafında. Türkiye ile Suriye topraklarındaki nüfuz bölgesinin paylaşımını yapmalıyız. Şunu anlamak lazım: 2016 yılının sonlarında oluşan Rus-Türk-İran planı, Suriye'de nüfuz bölgesinin bölüşümünü öngörüyor." açıklamasında bulundu. 

gurkan deniz
abd ye pay vermek YOK
saga
Adam doğru söylemiş, Bunun için öyle Putin dostum vs edebiyatını bırakmalı Ruslara dikkatli ve seviyeli yaklaşmalıyız. Sanıyorum devlet adamlarımız da bunun farkında
semih
Bu söz Hakan Albayrak ve ihsan Şenocak'a gelsin
Rıdvan
İsabetli bir yorum olmuş. Rusya tabi ki bizim kalben dostumuz değildir olamaz da

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Libya Genelkurmay Başkan Vekili Al-Namroush'u kabul etti

Haber Ara