Dolar

43,7067

Euro

51,8317

Altın

7.014,89

Bist

14.339,30

Rusya'da 'Anneye küfüre' para cezası istendi

Rus Ortodoks Kilisesi halka açık yerlerde annelere hakaret edenlere para cezası verilmesini teklif etti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-02 15:59:43

Rusya'da 'Anneye küfüre' para cezası istendi

Rus Ortodoks kilisesi Dış İlişkiler bölümü müdürü Hilarion Volokolamsk, halka açık yerlerde müstehcen dil kullanımı için idari para cezaları yapılmasını önerdi.

Hilarion Volokolamsk Rusya-24 TV kanalında yaptığı "Kilise ve Dünya" programında konun ile ilgili talebini dile getirdi. "Ben küfürlü dil kullanılması konusunda devletin müdahalesi ve hatta yasama çözümlerinin gerektiğini teklif etmek isterim” dedi.

Patriarchia.ru sayfası Hilarion Volokolamsk'ın "Ben, örneğin, insanların annelere küfür eden sözleri için cezalandırmasını istiyorum. Bu tedbir onları bu kötü davranışlarından vazgeçireceği düşüncesindeyim'' sözlerine yer verdi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Libya Genelkurmay Başkan Vekili Al-Namroush'u kabul etti

Haber Ara