Dolar

32,2720

Euro

34,7768

Altın

2.402,73

Bist

10.336,50

Donald Trump seçim sonuçlarından memnun değil

Donald Trump’ın ara seçimlerden elde edilen sonuçlarla alay etse de, ara seçimlerden çok büyük umutları vardı ve hayal kırıklığına uğradı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-15 14:03:37

Donald Trump seçim sonuçlarından memnun değil

Birkaç gün önce yapılan bu seçimlerin sonunda Demokrat Parti, Temsilciler Meclisi'ni kazandı ve senatodaki Cumhuriyetçilerle arasındaki farkı önemli ölçüde azalttı. 2020'nin başkanlık seçimi yaklaştıkça, Donald Trump, daha hafif manevralar yapmayı düşünüyor. Yeni dinamikler denemek için yönetimde bir değişiklik yapmayı planlıyor.

Bu değişikliklerin bir parçası olarak Mira Ricardel, First Leydi'nin talebi üzerine başka bir bölüme transfer edilirken, diğer yöneticiler Trump'ın iradesine bağlı olarak çantalarını toplayabilir.

TRUMP TEMİZLİK İSTİYOR

John Kelly, Genel Sekreter Kirstjen Nielsen ve İç Güvenlik Bakanı, önümüzdeki günlerde Trump'ın takımını bırakmakla karşı karşıya kalabilir.

Bir gazete röportajında, Trump, Ulusal Güvenlik konusunda hızlı bir karar vereceğini belirtmişti. Tanınmış kaynaklara göre Başkan Trump, Ülke Güvenlik Bakanı'nın göçmenlik dosyasını ele alış şeklini beğenmiyor.

Kaynak: AmosTraoré, La NouvelleTribune

 

Haber Ara