Dolar

32,5529

Euro

34,9639

Altın

2.448,98

Bist

9.716,77

Dargeçit’te hayatını kaybeden polisin vasiyeti

Mardin Dargeçit’te zırhlı araca yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Akif Hatunoğlu’nun cebinden vasiyeti çıktı iddiası.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-04 15:14:12

Dargeçit’te hayatını kaybeden polisin vasiyeti

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Polis Memuru Akif Hatunoğlu'nun cebinden vasiyeti çıktı. Hatunoğlu, Tekir yaylasındaki baba evinin bahçesine gömülmeyi istediği vasiyetinde hükümetten kimsenin cenaze törenine katılmadığı yazıyordu.

ACI VASİYET: GELMESİNLER

Hayatını kaybeden  Akif Hatunoğlu'nun inşaatlarda sıvacılık yapan babası Hasan ile annesi Sebiha Hatunoğlu ise acı haberi yaylada aldı.

Adana'nın Sarıçam ilçesi Esentepe Mahallesi'ndeki tek katlı evde oturan Hatunoğlu Ailesi'nin Pozantı ilçesinin Tekir Yaylası'nda oldukları belirtildi. Sebiha adında 1.5 yaşında bir kızı bulunan ve eşi Semra Hatunoğlu ikinci çocuğuna hamile olan polis Akif Hatunoğlu'nun cebinden vasiyeti çıktı.

Hatunoğlu, Tekir yaylasındaki baba evinin bahçesine gömülmeyi istediği vasiyetinde, “Eğer bir gün yaban ellerde şehit düşersem hiçbir hükümet temsilcisi gelmesin cenazeme (Vali, milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı vs.) Neden diye sormayın…. Çünkü onlar uyuduğu için bunca şehitler verildi” demiş.

Ancak bu yazının Hatunoğlu'nun vasiyeti olup olmadığı kesinlik kazanmadı. Mardin'deki yetkililer hayatını kaybeden polisin eşyası arasında sözkonusu bilgisayar çıktısının olmadığını belirtirken, babası ve eşi de vasiyetten haberdar olmadıklarını söyledi. Hatunoğlu'nun cenazesi bugün Buruk Mezarlığı'ndaki polis şehitliğinde toprağa verilecek.

Haber Ara