Dolar

32,5723

Euro

34,9777

Altın

2.460,03

Bist

9.887,87

'CHP'liler, MHP'liler ve HDP'liler de sevindi'

AK Partili Bekir Bozdağ, seçim sonucuna CHP'liler, MHP'liler ve HDP'lilerin de sevindiğini söyledi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 05:42:21

'CHP'liler, MHP'liler ve HDP'liler de sevindi'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 1 Kasım seçim sonuçları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarına CHP'liler, MHP'liler ve HDP'lilerin de sevindiğini belirten Bozdağ, "7 Haziran'da milletimizin bize verdiği mesajlar vardı, ikazlar vardı, uyarıları vardı. O uyarıları aldık, kabul ettik ve onun gereği üzerine yol yürümeye karar verdik" dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Bekir Bozdağ, "7 Haziran'da milletimizin bize verdiği mesajlar vardı, ikazlar vardı, uyarıları vardı. O uyarıları aldık, kabul ettik ve onun gereği üzerine yol yürümeye karar verdik. 7 Haziran'da milletimizin sandıkta bizlere verdiği mesaj asla unutulmayacaktır" dedi.

Bozdağ, partisinin Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer ile AK Parti Sorgun İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen teşekkür toplantısına katıldı. Bozdağ, partililere seçimlerde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Seçim sonuçlarının kendilerinin yükünü ve sorumluluklarını artırdığını belirten Bozdağ, 1 Kasım seçimlerinin sadece bir zafer değil 2019 ve 2023 seçimlerinde de AK Parti'nin kazanacağı zaferlerin müjdecisi olduğunu söyledi.

HALKIN BİZE 7 HAZİRAN'DA VERDİĞİ MESAJ ASLA UNUTULMAYACAKTIR

Vatandaşların huzurun, güvenin, istikrarın, birliğin, dirliğin teminatı olarak AK Parti'yi yeniden iktidar yaptığı dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Yozgat'ta dört dörtlük bir başarı yaşattığınız gibi, AK Partiyi de tek başına iktidara yolladınız. Elbette 7 Haziran seçimlerini doğuran da bir çok neden vardı. Biz, 7 Haziran ile 1 Kasım'ı birbirinden ayırmıyoruz. 7 Haziran seçimi ile 1 Kasım seçimi bizim nazarımızda tek bir seçim gibidir. 7 Haziran'da milletimizin bize verdiği mesajlar vardı, ikazlar vardı, uyarıları vardı. O uyarıları aldık, kabul ettik ve onun gereği üzerine yol yürümeye karar verdik. 7 Haziran'da milletimizin sandıkta bizlere verdiği mesaj asla unutulmayacaktır."

AK PARTİ'NİN İKTİDARINA CHP'LİLER, MHP'LİLER VE HDP'LİLER DE SEVİNDİ

7 Haziran seçimleri sabahı sadece AK Partililerin değil, AK Partili olmayanların da üzüldüğünü ifade eden Bozdağ, şöyle devam etti:

"AK Parti gitti düzen bozuldu. AK Parti gitti istikrar tehlikeye girdi. AK Parti gitti, huzur ve güven ortamı zedelendi. Türkiye'nin, önünü gören bir ülke yerine belirsizlikler ülkesi haline dönüşmesi herkesi rahatsız etti. Herkes 'keşke AK Parti iktidarda olsaydı' dedi. Herkes üzüldü. Fakat aradan 5 ay geçtikten sonra 1 Kasım'da yapılan seçimlerde büyük bir başarı ortaya çıktı.

1 Kasım'ın akşamı sadece bu salonu dolduranlar sevinmediler, Türkiye'de bize oy vermeyen CHP'liler, MHP'liler, HDP'liler de sevindi. 3 dönem tek başına iktidar olan AK Parti 7 Haziran seçimlerinde kısa bir ara verdi ama 1 Kasım'da yine büyük bir oy oranıyla yeniden iktidar oldu. Bu sadece 2019'a kadar devam edecek bir iktidar süreci değil, aynı zamanda 2019 ve 2023 yıllarında yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin başarısının da bir müjdesidir."

Bozdağ, kendilerine verilen bu oyların kıymetini çok iyi bildiklerini ve bu oyların hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi

Haber Ara